Skoči na glavno vsebino

Podaljšan prosti čas

Pravilno ste prebrali! Zakaj pa ne bi prosti čas podaljšali?:) Skratka, organizirali smo zabavno športni dogodek v okviru podaljšanega bivanja za učence prvih razredov in njihove starše. Po izkušnji epidemije oz. posledično zaprtja šol, smo si učitelji želeli ustvariti  popoldne druženja v živo, brez mask in z rahlo povišanim utripom.

V ta namen smo učitelji podaljšanega bivanja pripravili delavnice, kuharski krožek pa okusno sladko in osvežilno pogostitev za vse sodelujoče na koncu. Učenci so lahko izbirali med prav posebnimi športnimi disciplinami, ki so si jih sami izbrali. To so:

NOGOROKOMET, POKUŠARKA, PAŠTETNE IGRE, BALOJKA, ŽVIŽGAČ, JOGA NOGA, ROLADANJE, PETEROSKOK.

Takšne malo drugačne športne discipline učenci odlično obvladajo in so v njih neizmerno uživali. Vsi učenci so na koncu dobili zasluženo medaljo in sledila je pogostitev, ki so jo pripravili naši učenci kuharskega krožka. Ravnateljica šole Andreja Modic je še dodala piko na i in priskrbela pice za vse udeležence!  Dostavili so jih iz bližnje pekarne Žulj in bile so več kot odlične! To je bilo veselo, točila se je limonada brez sladkorja in prelivala sproščena debata med starši, učenci in učiteljicami.

Želimo si več takšnih dogodkov!

Mirjana Lipej

Dostopnost