Skoči na glavno vsebino

USPELO NAM JE!

Na naši podružnici je bilo tik pred počitnicami zelo pestro, saj so petošolci opravljali praktični del kolesarskega izpita.

Zadnje sončne dni v tednih pred pričetkom krompirjevih počitnic smo izkoristili za vajo. Prvi dan se je čutila živčnost učencev, ki se je hitro razblinila po prvem uspešno odpeljanem krogu kolesarske poti. Potrebne je bilo čedalje manj pomoči in čedalje manj opozarjanja učiteljev in policista, kaj je pri zavoju potrebno narediti. Vsak dan je bilo lažje.

V četrtek, 21. 10. 2021, je napočil dan D. Čutila se je pozitivna trema med učenci med krogom za vajo, ko pa je šlo zares, so učenci pokazali veliko mero osredotočenosti in vsi uspešno opravili s praktičnim delom kolesarskega izpita. Pridobili so si svoje prvo dovoljenje – kolesarski izpit.

Ob tej priložnosti se z učenci najlepše zahvaljujemo vsem, ki ste pripomogli k uspešni izvedbi praktičnega dela kolesarskega izpita – upokojeni učiteljici ga. Sonji Pogorelc, ki nam je z veseljem priskočila na pomoč, g. Janezu Andoljšku, ki se mu ob enem zahvaljujemo tudi za pomoč na tehniškem dnevu pri pregledu koles, postavitvi poligona in izvedbi spretnostne vožnje, vsem učiteljicam – ga. Bernardi Benčina, ga. Špeli Gornik Oražem, ga. Katarini Trnovec in ga. Evi Troha, ki ste sodelovali in pomagali učencem, da so uspeli. Ne smemo pa pozabiti tudi na policista g. Sašo Janjića ter patrulji PP Ribnica.

Vsem iskrena hvala!

 

Učenci in učiteljica 5. e POŠ Dolenja vas

Dostopnost