Skoči na glavno vsebino

ZIMSKA ŠOLA V NARAVI ZA UČENCE 6. RAZREDOV

Četrtkovo popoldne se je pričelo takoj po smučanju in krajšem počitku po kosilu. Učenci so se nato z učiteljicami lotili pouka. Po večerji pa so se učenci pripravili na zaključni večer, ki smo za zaokrožili z plesom oz. discom. Učenci so neizmerno uživali v plesu. Navezali so stike tudi z učenci iz drugih razredov, ter se tako še bolj spoznali in povezali, kar je tudi eden izmed glavnih ciljev šole v naravi. Po prespani noči, smo se že kaj kmalu zbudili v petkovo jutro, ki se je pričelo z rahlim sneženjem, ki pa nas ni prav nič zmotilo, da se ne bi še zadnjič odpravili na smučišče Rogla.

Tako bo tudi zadnja smuka minila in odšli bomo počasi proti domu. Po pakiranju bo sledilo še skupno kosilo, nato pa sledi pot proti Ribnici, kamor se bomo vrnili okrog 17.00 ure.
Tako se bo zaključila letošnja zimska šola v naravi. Učenci se zelo zadovoljni vračajo proti domu. Vsi veseli, saj so se eni naučili smučati, vsi drugi pa so svojo tehniko še dodatno izbrusili, kmalu bodo počitnice, ko se bodo učenci lahko zelo samostojno in samozavestno spustili po kakšnem hribčku ali smučišču.

Toliko zaenkrat, lep zimski pozdrav. 

Dostopnost